Yaşlıların her daim yanında

Yaşlıların her daim yanında

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, Yeniköy Mahallesi ve Hamam mahallesinde çeşitli rahatsızlıklardan, işlerinden veya yaşlılık gibi sebeplerden dolayı kendisini görmeyip talep ve görüşlerini iletemeyecek durumda olan vatandaşları, yeni çocuk sahibi olan aileleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Karabıçak, yaptığı ziyaretleri değerlendirdiği açıklamasında, "Ev ziyaretlerinde çok mutlu oluyorum. Çocuklarımızla da bir araya gelerek ailelerimizle güzel vakit geçiriyoruz. Hepsi bizim baş tacımız, onların sağlık ve mutluluk içinde bir yaşam sürmeleri bizler için çok önemli. Bizler vatandaşlarımızın en iyi şekilde, en kaliteli hizmetleri alabilmeleri için göreve geldiğimiz günden bu yana dur durak bilmeden ilk günkü aşkla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Onların duaları ile yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

“Hemşehrilerimizle bir araya gelebilmek için gayret gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceği” diyen Karabıçak, açıklamasında ayrıca, “Ailelerimizden milletimiz için, devletimiz için, vatanımız için, bayrağımız için dualar alıyoruz. Bu duaların olduğu her yer bizlere duygulu anlar da yaşatıyor. Bizleri evlerine konuk eden, göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı vatandaşlarımıza, ailelerimize teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğimiz yeni dönemimizde de devam edecektir” dedi.