Umutlar son iki haftaya kaldı

Umutlar son iki haftaya kaldı

Umutlar son iki haftaya kaldı

 

Spor Toto Süper Lig'in 36’ncı haftasında sahasında Trabzonspor’a 4-2 mağlup olan Giresunspor ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşıdı.

 

Maça kötü başlayan ve ilk devreyi Umut Bozok ve Bardhi’nin golleriyle 2-0 yenik kapatan yeşil beyazlılar 72’nci dakikayı da Umut Bozok ve Bakasetas’ın attığı gollerle 4-0 geride tamamladı. Oyuna sonradan giren Faruk Can Genç 74’te farkı 3’e, 80’de ise Bajic ikiye indirdi. Bu dakikadan sonra Trabzonspor kalesine yüklenen Giresunspor, aradığı golleri bulamadı ve sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

 

Bu mağlubiyetle ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşıyan Giresunspor, 37’nci hafta maçında Ümraniyespor’a konuk olacak.

 

Stat: Çotanak Spor Kompleksi

 

Hakemler: Arda Kardeşler, Ali Saygın Ögel, Serkan Ok

 

Bitexen Giresunspor: Ferhat Kaplan, Hayrullah Bilazer, Arias, Kadir Seven, Alper Uludağ (Dk. 68 Faruk Can Genç), Campuzano (Dk. 68 Murat Cem Akpınar), Mejia (Dk. 46 Savicevic), Görkem Sağlam (Dk. 81 Doğan Can Davas), Sergio (Dk. 46 Kuwas), Borjia Sainz, Bajic

 

Trabzonspor: Uğurcan Çakır (Dk. 61 Mehmet Taha Tepe), Larsen, Hüseyin Türkmen, Bartra, Eren Elmalı (Dk. 90+6 Taha Altıkardeş), Bakasetas, Siopis, Visca (Dk. 90+6 Markovic), Trezeguet, Bardhi (Dk 83 Hamsik), Umut Bozok (Dk. 83 Arif Boşluk)

 

Goller: Dk. 30 ve Dk. 59 Umut Bozok, Dk. 34 Bardhi, Dk. 72 Bakasetas (Penaltıdan) (Trabzonspor), Dk. 74 Faruk Can Genç, Dk. 80 Bajic (Bitexen Giresunspor),

 

Sarı kartlar: Bakasetas, Hüseyin Türkmen, Markovic (Trabzonspor), Savicevic (Bitexen Giresunspor)