Giresun Kayseri’den eli boş döndü 3-0

Giresun Kayseri’den eli boş döndü 3-0

Giresun Kayseri’den eli boş döndü
3-0

Spor Toto Süper Ligde 3 maçta aldığı 6 puanla gelecek için iyi sinyaller veren Giresunspor, ikinci deplasman maçında Kayserispor’a 3-0 mağlup oldu. Sadece maçın ilk 15 dakikasında rakibine karşı daha etkili olan yeşil beyazlı ekip ilerleyen dakikalarda adeta oyundan koptu. 

İlk yarıyı rakibin penaltı kaçırdığı maçı 1-0 geride kapatan Giresunspor’a, ikinci yarıda yaptığı takviyeler de faydalı olamadı.  Sadece birkaç oyuncunun ayakta kalabildiği maçın ikinci yarısında da taç atışından gelen pozisyonda önde bulunan kaleci Onurcan Piri’nin hatasıyla kalesinde ikinci golü gören yeşil beyazlılar Bajic ile etkili olmaya çalışsa da son dakikalarda yediği golle sahadan 3-0 mağlup oldu. 

Bajic’in attığı iki gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken Giresunspor, kaybettiği maçın ardından 6 puanda kaldı. Son üç maçta sadece bir gol atan Kayserispor ise Giresunspor’a attığı 3 gol ile 3 puanı alarak yeşil beyazlılarla puanını eşitledi. 


Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Sarper Barış Saka, Serkan Çimen, İbrahim Bozbey

Yukatel Kayserispor: Bilal, Onur, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Campanharo (Dk. 77 Ackah), Cardoso (Dk. 89 Uzodimma), Ramazan (Dk. 89 Gökhan), Mane (Dk. 70 Mensah), Thiam, İlhan (Dk. 70 Gavranovic)

Bitexen Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Arias, Perez, Alper, Murat Cem (Dk. 79 Rahmetullah), Mejia (Dk. 89 Mert), Sergio (Dk. 83 Erol Can), Savicevic (Dk. 46 Doğan Can), Sainz, Bajic

Goller: Dk. 22 Onur Bulut, Dk. 71 Gavranovic, Dk. 87 Ramazan