Transfer görüşmeleri kongreden sonra

Transfer görüşmeleri kongreden sonra

Giresunspor’da gerçekleştirilecek olan genel kurulun ardından hareketli günler de başlayacak. Genel kurulda tekrar başkanlığa seçilmesine kesin gözüyle bakılan başkan Sacit Ali Eren, kongreden sonra kolları iç transfer görüşmeleriyle sıvazlayacak.

Bu konuda teknik direktör Erkan Sözeri’den de geniş kapsamlı rapor alan Eren ve yönetim kurulu işe iç transferden ve özellikle de genç isimlerden başlayacağı öğrenildi.

Yönetimin özellikle sözleşmeleri sona eren Mehmet Taş ve deneyimli eldiven Kayacan Erdoğan ile anlaşma zemini arayacağı 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Michel Landel ve 2021 sezonuna kadar anlaşmaları olan Kağan Miray, Ozan Can ve Bahadır Erol ile de yola devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

Bu arada Muhammet Reis, Çağlar Birinci, Aykut Demir, Hüsamettin Tut, Volkan Okumak ve Yasin Ozan'ın Giresunspor ile olan sözleşmeleri ise sona erdi.

Son iki sezondur hemen her maçta görev alan aynı zamanda takım kaptanı da olan Çağlar Birinci, Muhammet Reis ve Aykut Demir daha önce yaptıkları anlaşma gereğince bu ayın sonunda serbest kalacaklar.

Ayrıca savunmanın solunda görev yapan Hüsamettin Tut ve hücum oyuncusu Volkan Okumak ile sezon başında Giresunspor’a gelen ve uzun bir sakatlık dönemi yaşayan Yasin Ozan’da bu oyuncular gibi serbest kalacaklar listesinde buluyor.

Giresunspor yönetim kurulunun özellikle Çağlar, Muhammet Reis ve Aykut Demir hakkında nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merakla bekleniyor.