"Tirebolu'daki Çay Fabrikasına Sahip çıkın"

"Tirebolu'daki Çay Fabrikasına Sahip çıkın"

"Tirebolu'daki Çay Fabrikasına Sahip çıkın"

CHP'nin Tirebolulu çalıskan İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci, Tirebolu'daki Çay Fabrikasının akıbetinin de Seka Kağıt ve Tirebolu'daki Fiskobirlik Fabrikası gibi olmasından korktuğunu söyledi.

CHP Tirebolu İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci, özellikle yöredeki çay üreticilerini uyararak ilçedeki Çay Fabrikasına sahip çıkmalarınıi istedi.

Cebeci;" Giresun'da iktidar tarafından satılmayan bacası tüten tek devlet yatırımı son kale Tirebolu Çaykur Çay Fabrikasıdır. Bu fabrikada Çaykur'la birlikte varlık fonundadır. Tıpkı Giresun’da daha önce bulunan seka kağıt fabrikası ve Tirebolu Fiskobirlik fabrikası gibi kaderini beklemektedir. Eynesil, Görele, Canakçi, Tirebolu, Güce, Espiye çay üreticisi vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Fabrikanıza sahip çıkın. Bu fabrika size geçmiş iktidarların merhum liderler sayın Ecevit'den, Demirel'den, Erbakan’dan sizlere emanettir.

Bugün çayınızı peşin paraya satıyorsanız, bu fabrikanın rekabet ve kalite gücünden kaynaklıdır. Tirebolu çay fabrikasının günlük üretim kapasitesi 180 tondur. Çay alım kampanyası açıldı açılalı; Fabrikanın kapasitesi günlük ortalama 70 tona düşmüştür. Fabrikanıza sahip çikarak tam kapasiteyle çalişmasını sağlayın. Aksi takdirde düşük kapasite ile calışması bir oldu bittiyle varlık fonu üzerinden elinizden kayabilir!"dedi