Giresun Belediyesi’nden ramazan etkinlikleri

Giresun Belediyesi’nden ramazan etkinlikleri

Giresun Belediyesi’nden ramazan etkinlikleri

 

Giresun Belediyesi, 23 Mart Perşembe günü başlayacak olan ramazan ayında birbirinden güzel, keyifli ve neşeli etkinliklerle herkese ramazan coşkusunu yaşatacak. Belediye, bu kapsamda vatandaşların manevi iklim içerisinde ramazan ayını idrak edebilmesi adına birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak ‘Giresun Belediyesi Ramazan Sokağı’nı bu yıl da hayata geçiriyor.

 

Liman alanındaki Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezinin fuar alanında 18.00-24.00 saatleri arasında açık olacak Ramazan Sokağı’na yerleştirilen 28 stantta ise Giresun’da bulunan işletmeler, yöresel lezzetleri ve çeşitli el emeği hediyelik eşyaları satışa sunacak. Ayrıca fuar alanın içerisinde kurulacak sahne alanında çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilecek.

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “Huzurun maneviyatın sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı bir ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” diyerek, şunları dile getirdi:

 

“Belediye olarak vatandaşlarımızın ramazan ayının manevi ikliminde huzurlu vakit geçirmesi için çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda şehrimiz genelinde ramazan ayında gönüllere dokunacağımız birçok çalışmamızın yanında kurmuş olduğumuz Ramazan Sokağı’na da bir ay boyunca küçüğünden büyüğüne tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Geride bıraktığımız ramazan aylarında olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz bir ramazan ayı olmasını diliyorum. Bu yıl fuar alanında kurduğumuz Ramazan Sokağı ile Giresun’da ramazan ayını bir başka güzel yaşayacağız.”