Sema Ünlü’den görevlilere destek

Sema Ünlü’den görevlilere destek

Sema Ünlü’den görevlilere destek

 

Giresun Valisi Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedeler için ayni yardımların toplandığı merkezleri ziyaret ederek iyileştirme çalışmalarına destek oldu.

 

Deprem sonrası genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için yürütülen iyileştirme çalışmaları kapsamında Sema Ünlü, Jandarma Bölge Komutanı Selçuk Yıldırım’ın eşi Sıdıka Yıldırım’la birlikte yardım toplama noktalarını ziyaret ederek deprem bölgelerine gönderilmek üzere hazırlamış olduğu yardım kolilerini Polisevi’nde hizmet veren görevlilere teslim etti.

 

Yardım toplama faaliyetlerinde görevli personellerle bir süre sohbet eden Sema Ünlü, yetkililerden toplanan yardımlarla ilgili bilgi aldı.

 

Ünlü, Polisevi’nin ardından yine Sıdıka Yıldırım’la birlikte bir diğer yardım toplama alanı olan İl Jandarma Komutanlığını ve 19 Eylül Spor Salonundaki çalışmaları takip ederek görevlilere destek verdi.

 

Sema Ünlü, yardım toplama faaliyetlerine destek olan başta Giresunlular olmak üzere özveriyle çalışan kamu görevlilerine ve gönüllü vatandaşlara da teşekkür etti.