Uzunalioğlu’ndan Giresunlulara yardım teşekkürü

Uzunalioğlu’ndan Giresunlulara yardım teşekkürü

Uzunalioğlu’ndan Giresunlulara yardım teşekkürü

 

CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, “Deprem bölgesine yardım kampanyamıza destek veren Giresun halkına ve partililerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Uzunalioğlu, yaptığı açıklamada, il başkanlığı önderliğinde 16 ilçe başkanının başlattığı kampanyada Giresunluların bağışları ve yardımları ile depremin ilk gününden itibaren hemen hemen her gün deprem bölgesine 1 tır malzeme gönderdiklerini belirtti.

 

Toplam 7 araçlık yardımı önceden bağlantı kurdukları deprem bölgesinde görevli milletvekillerinin malzemelerini taşıyan araçları karşılayarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade eden Uzunalioğlu, şunları kaydetti:

 

“Kampanyamıza yoğun ilgi gösterilmiştir. İl binamıza her gün gelen malzemeleri o akşamüzeri deprem bölgesine gönderdik. Çok şükür. Sizlerin güveni sayesinde güzel ve hayırlı bir işe aracılık ettiğimiz için gurur duyuyoruz. Yardım gönderen, nakliye ve yakıt desteği veren herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilk günden beri adeta nefer gibi çalışan ilçe başkanlarımıza, tüm yöneticilerimize, kadın kollarımıza, bizleri bir an dahi yalnız bırakmayan büyük bir özveri ile çalışan gençlik kollarımıza, tüm örgütümüze, partililerimize ve Giresun halkına çok teşekkür ediyorum.”