Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şentürk'ten İstanbul'da üst düzey ziyaret!

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şentürk'ten İstanbul'da üst düzey ziyaret!

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şentürk'ten İstanbul'da üst düzey ziyaret!

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, İstanbul ziyaretlerini sürdürüyor. Organize Sanayi Bölgesi bilgilendirme toplantısı için İstanbul'da bulunan Başkan Şentürk, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyarette bulundu.

Şebinkarahisar'a Organize Sanayi Bölgesi kurulması için İstanbul'da bulunan ve seyahat süresini uzatan Belediye Başkanı Ömer Şentürk, İstanbul Valisi Davut Gül ile görüştü.

Kalkınma ve yatırım programları görüşüldü

Başkan Şentürk, gerçekleştirilen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında, "Sayın Davut GÜL'e İstanbul Valiliği görevine atanması dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz ziyarette, yeni görevinin ülkemize ve İstanbul'a hayırlı olması dileklerimizi ileterek idarecilik, şehir planlayıcılığı, yerel yönetimlerde kalkınma ve yatırım konuları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisine nazik ev sahipliği için teşekkür ederiz. Yeni görevinde başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

FATİH BELEDİYE BAŞKANI TURAN'A ZİYARET

Önceki dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yapan İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ile de görüşen Şentürk, "Şehir planlaması, yapı ve kent kültürü, geleneksel mimari, imar planları kültürel ve ekonomik ölçekte yerel yönetim ve kalkınma modelleri üzerine istişarede bulunduk" dedi.

ŞEBİNKARAHİSAR'DA YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ AÇILMASI PLANLANIYOR.

Şebinkarahisarlı hemşerileriyle de ziyaretler gerçekleştiren Şentürk, "Yeşilay Genel Merkezinde hemşehrimiz Mali İşler Sorumlusu Furkan Niyazi Çetin’e ziyarette bulunarak Yeşilay Derneğinin faaliyetleri hakkında ve İlçemizde Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) oluşturulması üzerine olumlu bir görüşme gerçekleştirdik" dedi.