Öğrenci memnuniyeti ön planda olmalı

Öğrenci memnuniyeti ön planda olmalı

Öğrenci memnuniyeti ön planda olmalı

 

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, “Yurtlarda öğrenci memnuniyetinin ön planda tutulması, gençlerin makul taleplerinin yerine getirilmesi, ders çalışma ortamlarının en iyi şekilde planlanması konusunda tüm kurumlarımız dikkat etmeli” dedi.

 

Müdür Çalgan, il müdürlüğüne bağlı özel barınma hizmeti veren sektör temsilcilerinin katılımıyla sahil yurdu toplantı salonunda 2022-2023 eğitim öğretim dönemi değerlendirme toplantısı düzenlendi.

 

Toplantıda, geçtiğimiz eylül ayında güncellenen Yükseköğrenim Özel Barınma Hizmetleri Yönetmeliği hakkında bilgi verildi ve sorunlar görüşüldü.

 

 “GELEN ÖĞRENCİLERİ KENDİ ÇOCUĞUMUZ GİBİ GÖRMEK ÇOK ÖNEMLİ”

 

Giresun’da öğrenim gören öğrencilerin şehirle ilgili olumlu şeyler söylemesinin bu kente çok katkı sağlayacağını, olumsuz şeylerin de bir o kadar şehrin imajına negatif etki edeceğinin altını çizen Çalgan, şunları dile getirdi:

 

“O yüzden gelen öğrencileri kendi çocuğumuz gibi görmek çok önemli. Yurtlarda öğrenci memnuniyetinin ön planda tutulması, gençlerin makul taleplerinin yerine getirilmesi, ders çalışma ortamlarının en iyi şekilde planlanması konusunda tüm kurumlarımız dikkat etmeli. Hep birlikte hareket etmeliyiz. Çocuklarımızın huzurlu, güvenli, sağlıklı bir şekilde barınmalarını ve tıpkı geldikleri heyecanla güzel duygularla mezun olmalarını arzuluyoruz. Hepinize bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”