Milli eğitimden velilere mektup

Milli eğitimden velilere mektup

Milli eğitimden velilere mektup

 

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, “Her yıl il genelinde yaklaşık 60 bin mektup velilerimize gönderilmektedir. Bu yıl da müdürlüğümüz tarafından hazırlanan mektuplar, okullarımız tarafından her velimize özel olarak ulaştırılmaktadır” dedi.

 

Tosunoğlu, yaptığı açıklamada, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul-veli-öğrenci işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla ''Veliye Mektup'' isimli yerel projenin yürütüldüğünü belirtti.

 

"Veliye Mektup" projesi ile eğitim öğretim kalitesinin daha da artırılmasının hedeflendiğini aktaran Tosunoğlu, şunları kaydetti:

 

“Proje ile öğrencilerimizin; planlı programlı yaşamalarına veli katkısının artırılması, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunulması, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirilmesi için bilgilendirilmesi ve motive edilmesi, zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması konularında okul-veli arasındaki iletişimin sıcak tutulmasını, bu sayede ilimizdeki eğitim öğretim kalitesinin daha da artırılması hedefleniyor. ‘Veliye Mektup’ projesiyle ilgili velilerimizden olumlu dönüşler alınmakta ve çalışma yıl boyunca devam edecek. bu sayede ilimizdeki tüm velilerimize ulaşmayı amaçlamaktayız.”