MHP Giresun'da Yeni Dönem: Sevinç Aksu KAÇEP Başkanı Oldu!

MHP Giresun'da Yeni Dönem: Sevinç Aksu KAÇEP Başkanı Oldu!

MHP Giresun'da Yeni Dönem: Sevinç Aksu KAÇEP Başkanı Oldu!

MHP Giresun İl Teşkilatında Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı'na Sevinç Aksu atanarak görevine başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Teşkilatı'nda önemli bir görev değişikliği yaşandı. MHP Giresun Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı'na Sevinç Aksu'nun getirildiği partiden yapılan resmi açıklama ile duyuruldu.

Parti genel merkezi tarafından yapılan açıklamada, Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı KAÇEP Genel Başkanı Pelin Yılık'ın önerisi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayı ile Sevinç Aksu'nun MHP Giresun KAÇEP Başkanlığı'na atandığı ifade edildi. Yapılan açıklamada, Aksu'nun görevine başlamasıyla birlikte il başkanı, milletvekili ve partililerin tebrik ziyaretlerine başladığı belirtildi.

MHP Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, Milletvekili Ertuğrul Konal'ın eşi Songül Konal ile diğer partililerin KAÇEP Başkanı Aksu'yu ziyaret ederek görevinde başarılar dilediği ifade edilen açıklamada, Milletvekili Konal'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya da yer verildi. Konal'ın, "İlimize, teşkilatımıza hayırlı olsun. Bugüne kadar özveri ile çalışan önceki KAÇEP başkanımız Saynur Türkmenoğlu ve tüm yönetici ve üyelerimize teşekkür ediyor, yeni başkanımıza başarılar diliyorum." şeklindeki açıklaması paylaşıldı