Kılıçaslan’ın birinci çıkması bekleniyor

Kılıçaslan’ın birinci çıkması bekleniyor

Kılıçaslan’ın birinci çıkması bekleniyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Belediye Başkan aday adayı Murat Kılıçaslan’ın arkasına aldığı büyük destekle yarın yapılacak temayül yoklamasına da damgasını vurması bekleniyor.

Kılıçaslan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Giresun’u karış karış gezip halkla kucaklaşan Kılıçaslan, gittiği her yerde vatandaşların sevgi seliyle karşılanmaya devam ediyor.

Adaylığını açıkladığı günden itibaren arkasına aldığı büyük kamuoyu desteğiyle tüm dikkatleri bir anda üzerine çeken Kılıçaslan, partisinin aday adayları arasında en fazla ön plana çıkan isim olmayı başardı. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde yarın yapılacak temayül yoklaması öncesinde Kılıçaslan ismi gündemin birinci sırasına oturdu.

Giresun Belediyesi’ni iki dönem aradan sonra tekrar geri almak isteyen Adalet ve Kalkınma Partisinde, Murat Kılıçaslan’ın bu hedefi gerçekleştirecek en doğru isim olduğu artık herkes tarafından kabul gördü. Yaşanan gelişmelerin ardından yarınki temayül yoklamasına da Murat Kılıçaslan’ın damgasını vurması ve temayülden de birinci çıkması bekleniyor.