Keleş: Pozisyon vermedik

Keleş: Pozisyon vermedik

Keleş: Pozisyon vermedik


GZT Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, “İlk yarı biraz kontrollü oynadık ve pozisyon vermedik. Uzatmalarda yediğimiz bir gol moralimizi bozsa da, ikinci yarı üstün oynadık” dedi.
Başakşehir ile oynadıkları ve 1-1 biten maçın ardından konuşan Keleş, maçın zor olacağının bilinciyle sahaya çıktıklarını belirtti. 
Keleş, maçtan önce hedeflerine ulaştıklarını hatırlatarak, “Rakibimizin hedefi vardı. Zor maç olacağını biliyorduk. İlk yarı biraz kontrollü oynadık ve pozisyon vermedik. Uzatmalarda yediğimiz bir gol moralimizi bozsa da, ikinci yarı üstün oynadık. Pozisyonlarımız var, kazanabilirdik de. Bu kadar eksiğe rağmen, rakibin kadro kalitesine rağmen, oyuncularımız inanılmaz mücadele ettiler” dedi.
“Seyircilerimizin önünde son 6 maçtır yenilmiyoruz” diyen Keleş, şunları söyledi: 
“Bizi çok iyi destekliyorlar ve sevgi gösterisinde bulundular. Onlara teşekkür ediyorum. Hatay deplasmanı var, cezalı oyuncularımız var, 2 tane daha gidecek aramızdan. Son maç biraz sıkıntı çekeceğiz fakat gençlerimiz oynayacak. 45 puan yaptık, önümüzde bir maç daha var, sonra tatil. Oyuncularım hak ettiler, güzel bir tatil yapacaklar. Önümüzdeki sezonun çalışmasını yapmaya başladık, güzel bir kadro oluşturuyoruz. Geçen sene geç kalmıştık, biraz erken davranıp biran evvel bitirebiliriz.”