Başkan Şenlikoğlu, Süt Ürünleri Tesisi Ziyaretinde

Başkan Şenlikoğlu, Süt Ürünleri Tesisi Ziyaretinde

Başkan Şenlikoğlu, Süt Ürünleri Tesisi Ziyaretinde

Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özer ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren "Geldi Süt ve Süt Ürünleri" tesisi ziyaret etti.

Başkanımıza işletme yetkilisi Ahmet Geldi tarafından tesisin işleyişi ve üretim süreçleri hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Başkan Şenlikoğlu, bölgemizde hayvancılığın gelişmesinin sektör açısından ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Tesis ziyaretinde, üreticilerin sorunlarını yakından takip edeceğini belirterek, Dereli'nin hayvancılık potansiyelini değerlendirmek ve bu alanda yapılacak çalışmalara destek olmak için iş birliği fırsatlarını ele aldı.

İlçemizin önemli değerlerinden biri olan manda yoğurdu üretimini destekleyen tesiste süt, yoğurt, kaymak ve yağ ürünleri bulunuyor. Başkan Şenlikoğlu, manda besiciliğini canlandırmak amacıyla yapılan yatırımları desteklediğini ifade ederek, "Dereli'de gerçekleştirilen projeleri imkanlarımız doğrultusunda destekliyoruz. Bu verimli işletme, ilçemize katkı sağlamakla kalmayıp farklı lezzetleri halkımıza sunmada da önemli bir rol oynamaktadır" dedi.