İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

 

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, kısa çalışma ödeneğinin 3 ay daha uzatılmasının sevindirici bir haber olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iş dünyası olarak teşekkür ettiklerini söyledi.

 

Çakırmelikoğlu, yaptığı açıklamada, işveren ve çalışanların kısa çalışma ödeneğinin uzatılması yönünde beklentisi olduğunu ifade ederek, pandeminin başında bu yana işveren ve çalışanları ayakta tutabilme adına devlet tarafından ödenen kısa çalışma ödeneğinin son derece önemli olduğunu kaydetti.

 

Kısa çalışma ödeneğinin iş dünyası ve çalışanlara önemli katkılar sunduğunu aktaran Çakırmelikoğlu, “31 Mart 2021 tarihinde sona eren bu desteğin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 ay daha uzatılması son derece sevindiric bir haber oldu. Koronavirüs salgını ile mücadelede kısa çalışma ödeneğine çok büyük ihtiyaç vardı, daha da olacak gibi görünüyor. Desteğin uzatılmasından dolayı Cumhurbaşkanımıza Giresun iş dünyası olarak teşekkür ediyoruz” dedi.