İlçenin trafik sorununa çözüm aranıyor

İlçenin trafik sorununa çözüm aranıyor

İlçenin trafik sorununa çözüm aranıyor

 

Giresun’da ilçeler arasında dolmuşçuluk yapan durakların güzergahlarıyla ilgili yeni bir çalışma başlatıldı.

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, geçtiğimiz günlerde Tirebolu’ya gelerek, ilçenin bu konudaki problemlerinin ele alındığı bir toplantı yaptı.

 

Tirebolu Belediyesi’nde gerçekleşen toplantıya Ali Kara’nın yanı sıra Belediye Başkanı Burhan Takır, Giresun Trafik Şube Müdürlüğü komiserleriyle İlçe Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Meşe de katıldı.

 

Belediye Başkanı Takır’ın makam odasında gerçekleşen toplantıda, Tirebolu ile çevre ilçelerin dolmuş güzergahlarıyla ilgili sorunlar ele alındı. Katılımcılar konuyla ilgili fikir alış-verişinde bulunup, ilçedeki trafik sorununun çözümü için daha geniş kapsamlı bir toplantının düzenlenmesine karar verdiler.

 

Tirebolu’daki ve diğer ilçelerdeki trafik ve güzergah sorununun çözümü noktasında, önümüzdeki günlerde ilçedeki tüm durak başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilecek olan geniş kapsamlı toplantıda önemli kararlara imza atılması bekleniyor.

 

Trafik sorunu had safhada olan ilçede yaşanan kaosun giderilmesi yolunda çalışmalar yapılması gündemde olup, bu sorun için yetkili mercilerden de destek isteniyor.