‘Hiç bir partinin mültecisi olmayacağız

‘Hiç bir partinin mültecisi olmayacağız

‘Hiç bir partinin mültecisi olmayacağız’

İYİ Parti Giresun İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu, yaklaşan yerel seçimlerde edinecekleri tavır hakkında açıklamalar yaptı.

Bektaşoğlu, “Hiç bir partinin mültecisi olmayacağız. İyi parti olarak önümüzdeki yerel seçimlere tüm hızımızla devam ediyoruz. Diğer partilerde adı geçenleri ve bize aday adaylığı başvurusu yapan tüm arkadaşları, hassasiyetle inceliyoruz.

Belediye, İktidarın elinde olmasına rağmen dişe dokunur, bir icraatı olmadığı aşikârdır. Aksine ne buldum delisi olmuş! Önüne geleni satmaya çalışmaktadır. Üst geçitlere asılan bir yazı şöyledir; “Dal çık projesini hayata geçirdik” Hayata geçti mi? Hayır. İyi parti olarak, yaşadığımız bu şehri, ekonomik ve sosyal olarak ileriye götürecek bir adayı mutlaka bu şehre kazandıracağız. Kesinlikle ittifak olmayacak ama Giresun’un menfaati için işbirliği olur mu, onu zaman gösterecektir. Her Giresunlu, parti gözetmeksizin yaşadığı bu şehre en iyi kim hizmet edeceğini, adaylara bakarak en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Bu şehrin dinamiklerini iyi bilen, sosyal, çağdaş milletiyle elele olan, çalmadan da hizmet edilebileceğine inanan, adaylara her zaman kapımız açıktır” dedi.