Giresun Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ve Yönetimi Şebinsiad ile buluştu

Giresun Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ve Yönetimi Şebinsiad ile buluştu

Giresun Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ve Yönetimi Şebinsiad ile buluştu

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve yönetimi, Şebinkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (ŞEBİNSİAD) yönetimi tarafından ağırlanarak bir yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantı, iki kurum arasındaki işbirliğini artırmayı ve bölgesel kalkınma için stratejik iş birliklerini ele almayı hedefledi.

Toplantıda, özellikle bölgede kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) konusu detaylı bir şekilde ele alındı. Fizibilite raporunun sonuçları ve bölgede kurulması durumunda altyapı ve üstyapı konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çakırmelikoğlu, göreve geldikten beri bölgede bir OSB'nin kurulması gerekliliğine vurgu yaparak, her zaman bu konuda desteklerini ifade etti. Ayrıca, Şebinkarahisar özelinde sık sık ziyaretlerde bulunduğunu ve bölge insanının yardımseverliğine ve dostane tutumuna değindi.

Toplantıda, Giresun ve Şebinkarahisar özelinde bölgenin ekonomik büyümesine nasıl katkıda bulunabilecekleri ve Giresunlu girişimcilerin daha geniş bir platformda desteklenmesi konuları da ele alındı.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği olanaklarını artırmak adına verimli geçti. Toplantının sonunda Başkan Hasan Çakırmelikoğlu ve yönetimi, bir sonraki ziyarette ŞEBİNSİAD üyesi iş insanlarının fabrikalarını ziyaret etmek istediklerini ifade ederek, bir sonraki programda Bursa'da ikili görüşmeler yapma konusunda anlaşmaya vardılar.

Hasan Çakırmelikoğlu ve yönetimine teşekkür eden ŞEBİNSİAD, birlikte başarılı iş birliklerine imza atmayı amaçlıyor.