GİRESUN BELEDİYESİ AMA­TÖR SPO­RUN YA­NIN­DA

GİRESUN BELEDİYESİ AMA­TÖR SPO­RUN YA­NIN­DA

YENİ SEZON ÖNCESİ TESİSLERİN BAKIM ONA­RI­MI YA­PIL­DI, KU­LÜP­LE­RE EŞOF­MAN DES­TEĞİ SAĞ­LAN­DI

GİRESUN BELEDİYESİ AMA­TÖR SPO­RUN YA­NIN­DA

Gi­re­sun Be­le­di­ye­si­nin gerek tesis ge­rek­se ku­lüp­le­re yar­dım an­la­mın­da ama­tör spora des­te­ği sü­rü­yor.

Bu hafta sonu baş­la­ya­cak olan 2022-2023 ama­tör fut­bol se­zo­nu ön­ce­si ta­kım­la­rı he­ye­can sa­rar­ken, Gi­re­sun Be­le­di­ye­si de so­rum­lu­luk ala­nın­da bu­lu­nan te­sis­ler­de bakım ve ona­rım ger­çek­leş­ti­re­rek se­zo­na hazır hale ge­tir­di.

Ama­tör mü­sa­ba­ka­la­rın ço­ğun­luk­ta oy­nan­dı­ğı 15 Tem­muz Spor Komp­lek­si ve ant­ren­man­la­rın ya­pıl­dı­ğı Tey­ya­re­dü­zü Genç­lik Mer­ke­zi sa­ha­sın­da genel bakım ça­lış­ma­la­rı ger­çek­leş­ti­ril­di.

Her iki te­sis­te de tri­bün­ler­de es­ki­yen ve kı­rı­lan kol­tuk­lar ye­ni­le­riy­le de­ğiş­ti­ril­di, so­yun­ma oda­la­rı, tri­bün­ler ve stad çev­re­le­ri te­miz­len­di, kale fi­le­le­ri ye­ni­len­di, ay­dın­lat­ma sis­tem­le­ri göz­den ge­çi­ri­le­rek tes­pit edi­len tüm ek­sik­lik­ler gi­de­ril­di.

Diğer yan­dan, be­le­di­ye ta­ra­fın­dan ama­tör ku­lüp­le­re her yıl dü­zen­li ola­rak eşof­man ve mazot des­te­ği de ya­pı­lı­yor. Bu kap­sam­da, yeni sezon ön­ce­si be­le­di­ye ta­ra­fın­dan temin edi­len 70 bin lira tu­ta­rın­da 250 adet eşof­man ta­kı­mı ku­lüp­le­re da­ğı­tıl­mak üzere Gi­re­sun Ama­tör Spor Ku­lüp­le­ri’ne (ASKF) tes­lim edil­di.

Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ay­te­kin Şen­li­koğ­lu, ama­tör spor ku­lüp­le­ri­ne her daim des­tek ver­dik­le­ri­ni ve des­tek ver­me­ye de devam ede­cek­le­ri­ni be­lir­te­rek: “Genç­li­ğe ve spora yö­ne­lik fa­ali­yet­le­ri her zaman des­tek­li­yo­ruz. Ço­cuk­la­rı­mız ve genç­le­ri­miz için katkı sunan ama­tör spor ku­lüp­le­ri­mi­zin ya­nın­da­yız. Şeh­ri­miz­de­ki her türlü spor fa­ali­ye­ti­nin ge­liş­me­si ve Gi­re­sun’un tüm spor dal­la­rın­da ba­şa­rı elde et­me­si bizim en büyük ar­zu­muz­dur. Ay­rı­ca spor­da ba­şa­rı­ya giden nok­ta­da te­sis­leş­me­nin çok önem­li ol­du­ğu­nu dü­şü­nü­yo­rum. Bu an­la­yış­la şeh­ri­mi­ze ka­zan­dır­dı­ğı­mız genç­lik ve spor te­sis­le­ri pro­je­le­ri­miz ile ya­rın­la­rı­mı­zın te­mi­na­tı olan ço­cuk­la­rı­mız ve genç­le­ri­mi­zi des­tek­le­me­ye devam edi­yo­ruz.” dedi.

Baş­kan Şen­li­koğ­lu, yeni sezon ön­ce­si tüm ama­tör ta­kım­la­ra ba­şa­rı­lar di­le­ye­rek, cen­til­men­ce bir sezon ya­şan­ma­sı­nı da te­men­ni etti.