Geleceklerini kurtarmaya çalışıyorlar

Geleceklerini kurtarmaya çalışıyorlar

Tireboluspor Kulübünün altyapısını oluşturan minik futbolcular, antrenörleri İbrahim Keskin ve Muhammet Bektaş nezaretinde Trabzonspor’un seçmelerine katılıyor. 2006 ve 2009 arası miniklerin katıldığı seçmelerin 10 gün süreceği bildirildi.

Tirebolu’dan antrenörler Keskin ve Bektaş nezaretinde 8 Temmuz’dan itibaren Trabzonspor’un Trabzon’da yaptığı seçmelere katılan toplam 16 minik sporcu, 10 süreyle seçmelere tabii tutulacak olup, Trabzonspor altyapı antrenörü Hamit Cihan’ın vereceği rapor doğrultusunda kadroya alınacak.

Tireboluspor Kulübü Başkanı Adem Kemal’in de onayı ile Trabzonspor seçmelerine katılan minik sporcularımızın orada göstereceği performans merakla beklenirken; altyapı antrenörlerimiz Keskin ve Bektaş, seçmelere katılan futbolcularımızdan birçoğunun beğenileceğini ifade ettiler.

Kulüp başkanı Kemal, Tireboluspor olarak altyapıya büyük önem verdiklerini belirterek, Mavi-Beyazlı takımın geleceğinin parlak olduğunu kaydetti ve “Yetiştirdiğimiz yıldız adaylarını büyük takımlarda görmek, bizim için gurur kaynağı olacak. Altyapıda bize büyük destek olan hocalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.