EREN'DEN GİRESUNSPOR'A SAHİP ÇIKIN ÇAĞRISI

EREN'DEN GİRESUNSPOR'A SAHİP ÇIKIN ÇAĞRISI

Giresunspor kulüp başkanı Sacit Ali Eren, takıma gelir sağlamak adına isim sponsorluğu için bazı görüşmelerin olduğunu ancak önemli bir mesafe kat edilmediğini aktardı.

Eren, yaptığı açıklamada, göğüs reklamı için HDI ile görüşmelerin olumlu geçtiğini ve büyük ihtimalle anlaşma sağlanacağını ifade ederek isim sponsorluğu için ciddi arayışlar içinde olduklarını kaydetti.

“Bu iş bu sene başarılacaksa birileri taşın altına elini koymalı” diyen Eren, açıklamasında şunları belirtti:

“Duyarsız toplum olayından çıkmamız lazım. Duyarsız iş adamı olayından çıkmamız lazım. Ben veya yönetim elimizden geleni yapıyoruz. Eleştiren eleştiriyor destek veren veriyor. Ben bu konuda herkesin Allah kalbine göre versin diyorum. Arayışlarımız devam ediyor. Bu şehrin takımına herkesin destek çıkması lazım.

Giresunspor Süper Lige çıktığında ne olur. Giresunspor, Süper Lige çıktığında Giresun’un adı dünya genelinde çok daha duyulur. 5 yıldızlı otel gelir. Şehrimizi anlatırken Süper Lig takımı olduğumuzun adı gelir. Bakkalımız kazanır, otelimiz kazanır, esnafımız kazanır. Dört büyükler ve diğer Süper Lig temsilcileri buraya gelir. Turist artışı olur. Olaya bu çerçevede bakmak lazım. Süper Lige bir takım çıkmıyor. Şehir çıkıyor. Bunun bilincinde olması lazım.”