Erasmus+ Projesinde kapanış toplantısı

Erasmus+ Projesinde kapanış toplantısı

Erasmus+ Projesinde kapanış toplantısı

 

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan ERASMUS+ Yetişkin Eğitimi, Öğrenci ve Personel Hareketliliği Akreditasyonu (KA-121-ADU) 2021-1-TR01-KA121-ADU-000009073 numaralı projesinin kapanış toplantısının gerçekleştirildiği belirtildi.

 

Müdürlükten yapılan açıklamada, ERASMUS+ kapsamında yedi yıl boyunca devam edecek olan projenin birinci yıl kapanış toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ve konsorsiyum üyesi halk eğitimi merkezlerinin yönetici ve personelleri katıldı. Toplantıda proje faaliyetlerine dair sunum gerçekleştirilerek edinilen tecrübe ve gözlemler katılımcılarla paylaşıldı.

 

Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen toplantının açılışında konuşan Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, bu tür etkinliklerin, farklı ülke ve kültürleri, o ülkelerdeki eğitim uygulamalarını yerinde görmek ve değerlendirmek açısından önemine vurgu yaptı. Projenin birinci yılının başarıyla tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Tosunoğlu, hareketliliklere katılan tüm katılımcılara projeye katkılarından dolayı teşekkür edip, proje ekibi ve ortaklarına bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

 

Toplantının son bölümünde 2022 yılı nisan-haziran ayları arasında sırasıyla Hollanda, Almanya ve Hollanda'ya yapılan hareketlilikler neticesinde katılımcılar adına düzenlenen kurs ve işbaşı gözlem ile ilgili sertifika ve Europass belgeleri, Müdür Ertuğrul Tosunoğlu tarafından verildi.