Ekiz: Sizlerle güçlü sizlerle ayaktayız

Ekiz: Sizlerle güçlü sizlerle ayaktayız

Ekiz: Sizlerle güçlü sizlerle ayaktayız

 

Bitexen Giresunspor’un basın sözcüsü Emrullah Ekiz, Altın, Gümüş, Bronz ve Çotanak kartlarının satışa çıktığını belirterek, “Herkesin ilgisine ve desteğine talibiz. Giresunspor sizlerle güçlü, sizlerle ayakta” dedi.

 

Ekiz, yaptığı açıklamada, "Giresunspor’un Geleceği İçin Hedef 2828 Yeni Üye" kampanyasının detaylarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Göreve geldikleri günden itibaren yşil beyazlı kulübe gelir getirici projeler üzerinde çalıştıklarını ve bunun ilkinin ‘Hedef 2828 Yeni Üye’ olduğunu ifade eden Ekiz, bu projeye bağlı olarak yeni içerikler de ürettiklerini kaydetti.

 

Ekiz, Giresunspor üyeliğini dört sınıfa ayırdıklarına işaret ederek, “İçerde ve dışarıda hem maddi hem de manevi olarak mücadele verirken, bir yandan da kaynak üretme çabasındayız. Bu bağlamda ‘Altın, Gümüş, Bronz ve Çotanak’ kartlarıyla kulübümüze ekstra kazanç sağlamayı hedefliyoruz. Giresunspor ailesi her zaman büyüktür. Giresun, isterse her şey mümkün. Yeter ki istesin. İlginize talibiz, çünkü biz Süper Lig'deyiz” ifadelerini kullandı.

 

Yeşil beyazlı ekibin üyelik içeriklerini de Ekiz, şöyle anlattı:

 

“Altın Çotanak kart 250 bin lira, Gümüş Çotanak Kart 100 bin lira, Bronz Çotanak Kart 50 bin lira, Çotanak Kart ise 15 bin liradan satışa çıktı. Altın, Gümüş ve Bronz Üye kartlarımız 28'er adet, Çotanak Üye kartımız ise 128 adet ile sınırlı. Bu kartların hepsini satmamız halinde 11 milyon 200 lira gelir elde etmiş olacağız. Çotanak Kart ise 128 adet. Buradan da 1 milyon 920 bin lira gelir elde etmeyi düşünüyoruz. Birlikten kuvvet doğar ilkesiyle hareket ediyoruz. Giresunspor herkes için değerli olmalı, herkesin desteğini arkasına almalı. Bunun için de bu projemizi herkes için fırsat olarak görüyoruz.”