Doğancı’da Özdemir yeniden başkan

Doğancı’da Özdemir yeniden başkan

Doğancı’da Özdemir yeniden başkan

 

Tirebolu’nun Doğancı Köyünde faaliyet gösteren Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği’nin yeni döneme ait olağan kongresi sonunda mevcut başkan Erol Özdemir, güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa getirildi.

 

Pandemi süreci nedeniyle gecikmeli olarak Doğancı Köyü’nde yapılan kongreye, iş mevsimi olması dolayısıyla derneğe kayıtlı 97 üyeden sadece 25’i katıldı. Genel kurula katılan üyeler eski başkan Özdemir’i tekrar aynı göreve seçerken; Mehmet Karakaya, Selami Domaç, Salih Domaç ve Kasım Öksüz gibi isimler yönetim kurulu asil üyeliklerine getirildiler. Süleyman Özdemir, Tevfik Öksüz, Kenan Karakaya, Ali Domaç ve Hasan Karakaya’nın yönetim kurulu yedek listesine girdiği seçimlerde; derneğin denetim kurulu da Hasan Karakaya, Hüsnü Topkara ve Mustafa Karakaya’dan oluştu.

 

Doğancı Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği’nde yeniden başkanlığa seçilen Erol Özdemir, kendisini bu göreve tekrar layık gören üye arkadaşlarına teşekkür ederek, “Bu iş bir gönül meselesi. Hepimizin amacı, köyümüzün gelişip kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Yeni dönemin herkese ve köyümüze hayırlı olmasını diliyor ve tüm görev arkadaşlarıma başarılar temenni ediyorum” dedi.