Doğa yürüyüşünde Atatürk unutulmadı

Doğa yürüyüşünde Atatürk unutulmadı

Tirebolu’da geçen ay Yeniköy Mahallesi Muhtarı Osman Altay’ın girişimleriyle başlatılan Sağlıklı Yaşam Doğa Yürüyüşü’nün ikincisi 31 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşti. Yürüyüşe katılanlar 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk bayrağı da açarak zaferi kutladılar.

Tirebolu İlçe Sağlık Merkezi Müdürlüğü’nün de katkılarıyla gerçekleşen yürüyüşe katılanlar, doğa şartları daha zor olan Ayana-Kurtköy güzergahında 12 kilometrelik yürüyüş yaptılar. İlçe Sağlık Merkezi Müdürü Dr. Ersin Karadeniz’in de katıldığı etkinlikte, kalabalık bir grupla sağlıklı yaşam için yürüyen gençler ve doğaseverler, havanın da güzel olmasından yararlanarak, 12 kilometrelik güzergahta eğlenceli bir yolculuk gerçekleştirdiler.

İlçe Sağlık Merkezi Müdürü Dr. Karadeniz ve Yeniköy Mahallesi Muhtarı Altay, ikinci kez düzenlenen Doğa Yürüyüşü’ne katılanlara teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin sağlıklı yaşam için çok önemli olduğunu vurguladılar ve 3’üncü yürüyüşü de Eylül ayı içinde gerçekleştireceklerini bildirdiler.