BU İŞ BU KADAR 2-0

BU İŞ BU KADAR 2-0

BU İŞ BU KADAR 2-0

GZT Giresunspor, sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 2-0 yenerek bitime 3 hafta kala ligde kalmayı başardı.

 

Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında Giresunspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Çotanak Spor kompleksinde oynanan mücadeleyi Giresunspor 2-0 kazandı. 44 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’de teknik direktör Hakan Keleş ile aldığı başarılı sonuçlarla ligde kalmayı başardı.

 

Kazanması halinde ligde kalmayı garantileyeceğinin moraliyle sahaya çıkan ve rakibine ilk dakikalardan itibaren büyük üstünlük kuran Giresunspor 21’inci dakikada Umut Nayir ile 1-0 öne geçti. İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Giresunspor’da, maçın 48’inci dakikasında Diabate’nin enfes asistinde Sergio çok şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderip durumu 2-0’a getirdi.

 

Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve bu sonucun ardından Giresunspor 43 puanla 14’üncü sıraya yükseldi. Maçın ardından teknik direktör Hakan Keleş, kulüp başkanı Hakan Karaahmet ve futbolcular taraftarlarıyla büyük sevinç yaşadı.

 

 

Stat: Çotanak Spor Kompleksi

 

Hakemler: Halil Umut Meler, Ekrem Kan, İlker Takpak

 

GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Hayrullah Bilazer, Sergen Piçinciol, Perez, Aziz Behich, Flavio, Traore, Diabate (Dk. 75 Zeki Yavru), Sergio (Dk. 70 Suleymanov), Chiquinho (Dk. 86 Muhammed Gümüşkaya), Umut Nayir (Dk. 86 Balde)

 

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Samet Akaydın, Tayyip Sanuç, Rassoul (Dk. 65 Alper Uludağ), Gökhan İnler (Dk. 46 Dokovic), Sinan Kurt (Dk. 82 Mustafa Kapı), Yunus Akgün, Bjarnason (Dk. 46 Erhun Öztümer), Vargas, Assombalonga (Dk. 70 Remy)

 

Goller: Dk. 21 Umut Nayir, Dk. 48 Sergio (GZT Giresunspor)

 

Sarı kart: Alper Uludağ (Adana Demirspor)