MHP Giresun'da 11 İlçe Belediye Başkan Adayını Açıkladı

MHP Giresun'da 11 İlçe Belediye Başkan Adayını Açıkladı

MHP Giresun'da 11 İlçe Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun il teşkilatı, 11 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı. Parti Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, yapılan istişareler ve geniş kapsamlı çalışmalar sonucu belirlenen adayların kendi ilçelerinde favori adaylar olduğunu belirtti.

Giresun'da, Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş ve Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz'ün yeniden aday gösterilmesi kararlaştırılırken, diğer ilçelerde şu isimler aday olarak açıklandı: Mete Metinyurt (Alucra), Fatih Alparslan (Bulancak), Cihan Özdemir (Dereli), Resul Tekin (Doğankent), İbrahim Yanık (Espiye), Barış Güdük (Eynesil), Hasan Ali Kodal (Görele), Nihat Yılmaz (Keşap), Mustafa Zahir Bakıcı (Şebinkarahisar).

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, yaptığı açıklamada, aday belirleme sürecinin geniş bir istişare ve kapsamlı çalışma sonucu gerçekleştiğini vurgulayarak, tüm adayların kendi ilçelerinde favori olduğunu ifade etti. Konal, partililere çağrıda bulunarak, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini belirterek, 31 Mart akşamında Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak başarıya ulaşacaklarına olan inançlarını dile getirdi.

Açıklanan belediye başkan adaylarının yanı sıra diğer ilçe, belde belediye başkanlığı ve il genel meclis üyesi adaylarının önümüzdeki süreçte açıklanmaya devam edeceği bildirildi.