Aydın’dan Tirebolu’ya bayram ziyareti

Aydın’dan Tirebolu’ya bayram ziyareti

Aydın’dan Tirebolu’ya bayram ziyareti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Kadir Aydın, “Arkamızda bıraktığımız salgın süreci sonrası kaynaştığımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz bayramlara yeniden kavuştuk. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

 

Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla Dereli, Espiye, Güce, Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar ve Tirebolu ilçelerine ziyarette bulunduklarını belirtti.

 

Teşkilat mensupları, esnaf ve vatandaşlar ile bayramlaştıklarını dile getiren Milletvekili Aydın, şu açıklamalarda bulundu:

 

“Değerli hemşehrilerimizin hatırını sorduk, gönülden muhabbetlerine ortak olduk. Ramazan ayı sonrası bayram tebriklerimizi ilettik. Milletvekili arkadaşlarımız, İl başkanımız ve il yönetimimiz olarak ilçelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle buluştuk. Arkamızda bıraktığımız salgın süreci sonrası kaynaştığımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz bayramlara yeniden kavuştuk. Bundan sonrada sağlık ve sıhhat içerisinde rabbim nice bayramlara kavuşmayı bizlere nasip eylesin. Samimi karşılamaları ve nazik misafirperverlikleri için değerli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.”