Vali Ünlü yeniden deprem bölgesinde

Vali Ünlü yeniden deprem bölgesinde

Vali Ünlü yeniden deprem bölgesinde

 

Giresun Valisi Enver Ünlü, İçişleri Bakanlığı tarafından koordinatör vali olarak görevlendirildiği Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine yeniden gitti.

 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine görevlendirilerek, 34 gün boyunca koordinatör vali olarak hizmet veren Vali Ünlü, deprem bölgesindeki çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek üzere yeniden Türkoğlu’na gitti.

 

Deprem bölgesindeki koordine görevinde gittiği ilk günden itibaren hizmet eden Vali Ünlü, yaptığı çalışmalarla ve bölge insanıyla kurmuş olduğu samimi ilişkiler sayesinde Türkoğlu halkı tarafından takdir edilmişti.

 

Yeniden deprem bölgesine görevlendirilen Vali Ünlü, çalışmalara kaldığı yerden devam ederek, yaraların sarılması noktasında yürütülen faaliyetleri değerlendirmek üzere ilk iş olarak değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

 

Vali Ünlü, toplantı ile ilgili olarak “Türkoğlu'ndayız. Afetin izlerini silmek için ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında değerlendirme ve koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik” paylaşımında bulundu.