Ahmet Ak Gıda’ya başarılı ihracatçı ödülü

Ahmet Ak Gıda’ya başarılı ihracatçı ödülü

Ahmet Ak Gıda’ya başarılı ihracatçı ödülü

 

Giresun Ticaret Borsası tarafından, İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 ve İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 araştırma sonuçlarına göre sıralamaya giren üyelere ödülleri verildi.

 

Borsada gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, “2022-2023 fındık sezonu öncesi geleneksel istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda yeni fındık sezonu öncesi beklentiler, sorunlar ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sağlıklı, bereketli ve bol kazançlı bir sezon olması için karşılıklı iyi dilekler çerçevesinde gerçekleştirilen toplantımızda, hasadına yaklaştığımız yeni fındık sezonunun üreticilerimiz başta olmak üzere, üyelerimiz ve tüm fındık sektörüne hayırlı olmasını diliyoruz.      Toplantı sonunda, Giresun Ticaret Borsası’nın üyeleri olmalarından gurur duyduğumuz İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu- 2021 ve İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 araştırma sonuçlarına göre sıralamaya giren üyelerimize ödüllerini verdik” dedi.

 

Giresun ekonomisinde fındığın öneminin herkes tarafından bilindiğini dile getiren Bölük, “Bizlerde ilimizde fındık ekonomisine yön veren bir meslek kuruluşu olarak ödül alan üyelerimizi kutluyor, inşallah sayılarının gelecek senelerde daha da artmasını ve mevcut konumlarının daha iyi yerlere gelmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

Toplantıda İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 araştırmasında 378’inci olan Yavuzkan Hazel Gıda ortaklarından Mahmut Can Yavuz’a, İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 araştırmasında 198’inci olan Ahmet Ak Gıda Halil Ak’a, 325’inci olan Karadere Tarım Ürünleri Alım Müdürü Halil Tös’e, 478’inci olan Öztürk Fındık Gıda ortaklarından Cüneyt Öztürk’e ödülleri, Meclis Başkanı Ertaç Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük tarafından verildi.