Giresun Üniversitesi iki öğrencisini kaybetti

Giresun Üniversitesi iki öğrencisini kaybetti

Giresun Üniversitesi iki öğrencisini kaybetti

 

Giresun Üniversitesinde okuyan Makbule Kefelioğlu kaldığı yurttan eşyalarını almaya gelirken, Ceyda Öcan da Hatay’da enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

 

Üniversiteden yapılan açıklamada, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencisi Makbule Kefelioğlu ve babası Kamil Kefelioğlu’nun, Giresun'da bulunan eşyalarını almak üzere çıktıkları yolda geçirdikleri trafik kazası sonucunda hayatlarını kaybettiği belirtildi.

 

Açıklamada, “Elim kaza sonucu kaybettiğimiz öğrencimiz Makbule Kefelioğlu ve babasına Allah'tan rahmet diliyor, ağabeyine de acil şifalar temenni ediyoruz” denildi.

 

Bu arada Giresun Üniversitesi Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulunun öğrencilerinden Ceyda Öcan’ın da, depremde ailesiyle birlikte hayatını kaybettiği bildirildi.

 

Ceyda Öcan için yapılan açıklamada, “Giresun Üniversitesi Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu, Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencisi Ceyda Öcan, ailesi ile birlikte deprem bölgesi olan Hatay ilimizde vefat etmiştir. Başta Ceyda Öcan ve ailesi olmak üzere depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.