ADD’den Ekrem İmamoğlu’na destek

ADD’den Ekrem İmamoğlu’na destek

ADD’den Ekrem İmamoğlu’na destek

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şube Başkanı Oğuzcan Özdemir, “16 milyon İstanbullunun iki kez üzerine basa basa seçtiği Ekrem İmamoğlu’na verilen ceza ülkemiz ve hukuk sistemimiz adına kaygı vericidir” dedi.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şube Başkanı Oğuzcan Özdemir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılanması sonucu verilen karara tepki gösterdi. Özdemir, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek hiçbir karar kabul edilemez dedi.

 

Özdemir açıklamasında, “Hiçbir hukuki dayanağı olmayan siyasi bir kararla bir tiyatro sergilenmiştir. Yargı vermiş olduğu bu kararla milletimizin güven duygusunu bir kez daha derinden sarsmıştır. Bu kararı verenler bilmelidirler ki bağımsız ve tarafsız hukuk bir gün onlara da lazım olacaktır. 16 milyon İstanbullunun iki kez üzerine basa basa seçtiği Ekrem İmamoğlu’na verilen ceza ülkemiz ve hukuk sistemimiz adına kaygı vericidir. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak bağımsız ve tarafsız yargının ve millet iradesine dayanan yönetim sistemini savunmaya ve demokrasiye olan inancımızla mücadeleye devam edeceğiz” dedi.