Yasaklara uyan ilçe halkına teşekkür

Yasaklara uyan ilçe halkına teşekkür

Yasaklara uyan ilçe halkına teşekkür

 

Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamındaki tam kapanma süreciyle birlikte, Tirebolu’da da gözle görülür bir sakinlik yaşanıyor. Kapanma öncesinde ilçe halkına gerekli uyarıları yapan ve “Tedbirlere uyarsak, başarılı oluruz” şeklinde mesajlar veren Tirebolu Kaymakamlığı, kısıtlama sürecinin devamında büyük titizlik gösteren ve alınan yasaklara uyan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Salgınla mücadele amacıyla 29 Nisan’da başlayan ve 17 Mayıs’ta sona erecek kısıtlama nedeniyle Tirebolu’da Cadde ve sokaklarda sessizlik hakim olurken; polis ve jandarma ekipleri de şehir genelindeki uygulama noktalarında rutin denetimlerini gerçekleştiriyorlar. Sürücülerle dışarı çıkan vatandaşların izin belgelerini kontrol eden ekipler, kurallara uymayanlara cezai işlem uyguluyor.

 

İlçe halkının kurallara karşı gösterdiği hassasiyet üzerine, açıklamalarda bulunan Tirebolu Kaymakamlığı, “Koronavirüsle mücadelemize evlerinde kalarak ve tedbirlere uyarak destek veren ilçe halkımıza teşekkür ediyor ve sağlıklı yarınlara hep birlikte ulaşmayı diliyorum. Huzurlu ve özlem dolu güzel günlere tekrar kavuşmak için bir süre daha mücadelemizi evlerimizde kalarak sürdürmek zorundayız. Dolayısıyla alınan tedbirlere sıkı sıkıya uyarak, virüs illetine yayılma fırsatı vermeyelim ve bu işi hep birlikte başaralım ” ifadelerine yer vererek, konulan tedbirlere uymanın, insan ve toplum sağlığı açısından çok önemli olduğu yinelendi.