Validen ‘kapanma’ denetimleri

Validen ‘kapanma’ denetimleri

Validen ‘kapanma’ denetimleri

 

Giresun Valisi Enver Ünlü, tam kapanma tedbirleri kapsamında yol uygulama noktaları, cadde ve sokaklar ile şehir merkezindeki bazı noktalarında denetimlerde bulundu.

 

Vali Ünlü, denetimlerin ardından yaptığı açıklamada, şehir giriş ve çıkışlarındaki uygulama noktalarında, muhtelif yerlerde bulunan kapama noktalarında ve devriye ekipleriyle 7/24 esasına göre kontrollerin devam ettiğini belirtti.

 

Tek amaçlarının vatandaşların sağlığı olduğuna dikkat çeken Vali Ünlü, “Kısıtlamalar kapsamında ilimiz genelinde geniş katılımlı, etkili ve sürekli olarak kontrollerimizi sürdürüyoruz. Muafiyetlerin serbest dolaşıma dönüşmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Biliyoruz ki en ufak bir ihmal bile hastalığa davetiye çıkarıyor. Şimdi kurallara sımsıkı sarılmalı, virüsle temas ihtimalini sıfırlamalıyız” dedi.

 

Vali Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise boş sokak ve caddelerin görüntülerini paylaşarak, “Değerli hemşehrilerim; zor olduğunu biliyorum ama üstesinden geleceğimizden de bir o kadar eminim. Virüsün tek gücü yayılma fırsatı, #tamkapanma'da bunu engelleyeceğiz. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte başaracağız” mesajına yer verdi.

 

Bu arada Giresun’da 58 noktada 7/24 esasına göre denetimin yapıldığı bu denetimler kapsamında 673 jandarma, bin 112 polis, 30 sahil güvenlik personeli olmak üzere bin 815 kolluk görevlisinin sürekli görev yapacağı bildirildi.