Uzunalioğlu: 1 yıl içinde temelini atacağız

Uzunalioğlu: 1 yıl içinde temelini atacağız

Uzunalioğlu: 1 yıl içinde temelini atacağız

 

CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, 14 Mayıs’ta iktidara geldikten sonra Giresun’da ilk işlerinin bir yıl içerisinde Güney Çevre Yolu Projesi’nin temelini atmak olacağını söyledi.

 

Uzunalioğlu, milletvekili adayları ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılçdaroğlu’nun Giresun ziyareti öncesi pankartlarının indirilmesi ve Giresun Güney Çevre Yolu Projesi üzerinden iktidarı eleştirdi. veryansın etti.

 

Adalet ve Kalkınma Partilileri tarafından Giresun’u ziyaret eden bir parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı adayına büyük nezaketsizlik yapıldığını kaydeden Uzunalioğlu, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun ziyareti öncesi uzlaşı çağrısı yapan AK Partililerle asla uzlaşmayacağız. Hukuk ve kararın herkese aynı şekilde uygulanmasının takipçisi olacağız” dedi.

 

Uzunalioğlu, Giresun’un yıllardır Güney Çevre Yolu’nu istediğini hatırlatarak, şunları dile getirdi:

 

“Ordu ve Trabzon güney çevre yolları yapıldı. Bu Giresun’un günahı nedir? Giresun’un bitmeyen bir günahı var. Giresun’daki iktidar partisi yöneticilerinin vizyonu ancak pankart indirmeye yetiyor. Giresun Güney Çevre Yolunu yapmak akıllarının ucuna bile gelmiyor. Bu kadar yeteneksizler, bu kadar beceriksizler. Biz Allah izin verirse 14 Mayıs’ta iktidara geliyoruz. 14 Mayıs’tan sonra ilk olarak bu şehre Güney Çevre Yolunu kazandıracağız. Bir yıl içerisinde çevre yolu projesinin kazmasını vuracağız. İl başkanı olarak bunu Giresunlulara vaat ediyorum. Bu Ak Partili arkadaşların vizyon ve çap meselesinden güçleri ancak pankart indirmeye yeter. Güçleri başka bir şeye yetmiyor. Giresun çevre şehirlerin arasına sıkışmış zavallı bir şehir haline gelmiş durumda. Hiçbir yatırım yok çalışma yok. İnşallah 14 Mayıs’ta bunlardan kurtulacağız.”