Trabzon maçında tek hedef 3 puan!

Trabzon maçında tek hedef 3 puan!

Yeşil-Beyazlı temsilcimiz, üst üste 2 maçını (Hatay ve Gaziantep) oynamadan kazandı ve puan sayısını 34’e çıkararak, kümede kalma umutlarını artırdı…

Trabzon maçında tek hedef 3 puan!

Spor Toto Süper Ligde kümede kalma mücadelesi ve halen ateş çemberinden çıkamayan Giresunspor, fikstür gereği üst üste 2 maçını (G. Antep ve Hatay) oynamadan kazandı ve bu maçlardan aldığı 6 puanla mevcut puanını 34’e çıkardı. Yeşil-Beyazlı temsilcimiz, bu 2 maçtan aldığı 6 puanla ligde kalma umutlarını artırırken; şimdi gözler evimizde Trabzonspor ile oynanacak maça çevrildi. Geriye kalan 3 maçında 9 puan almak için mücadele verecek olan Giresunspor, sırasıyla Trabzonspor ile evinde, akabinde İstanbul’da Ümraniyespor ve son olarak da yine evinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda alınacak azami 9 puan, bizi ligde tutmak için yeterli olacak mı? Bunu zaman ve rakiplerimizin kaybedeceği puanlar belirleyecek.

Takımın yeni teknik adam İrfan Buz, Yeşil-Beyazlı ekibimizi ligde bırakmak adına tüm ümitlerini bundan sonra oynayacağımız maçlara yoğunlaşmış durumda. Takımı zor maçlara hazırlayan ve oyuncular arasındaki moral-motivasyonu üst seviyelere çıkarmak için büyük çaba sarf eden deneyimli teknik adam Buz, maç oynamadan geçilen boşluğu çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, “Şu anda garanti olan 34 puanımıza eğer 9 puan daha eklersek, toplam puanımız 43 olacak. Ligin ateş hattına yakın bölgede bulunan İstanbulspor, Ankaragücü, Antalya, Kasımpaşa ve Sivasspor gibi takımların bundan sonra yapacağı maçlarda alacağı sonuçlar, bizi belki de daha iyi bir konuma getirecek. O yüzden biz sonuna kadar pes etmeyeceğiz ve mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğiz. Evimizde oynayacağımız Trabzonspor maçından 3 puan alırsak, yolumuz iyice açılmış olur. Ligde hiçbir iddiası kalmayan ve sadece prestij mücadelesi veren Trabzonspor’dan 3 puan almak için

elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde ifadeler kullanırken; tüm taraftarları, seçimden sonra Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak maça davet ettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Giresunspor’un, Trabzonspor ile oynayacağı hayati maç, 30 Mayıs Salı günü saat 20’de başlayacak olup, Süper Ligde 36’ncı hafta maçlarının tamamı aynı gün aynı saatte yapılacak. Haydin Çotanaklar, takımımızın kurtuluşu ve kümede kalışı için 30 Mayıs Salı günü akşamı stadı dolduralım ve canımızdan çok sevdiğimiz Giresunspor’umuza hep birlikte destek olalım.