Tirebolu Lisesi yeniden eğitime kazandırılacak

Tirebolu Lisesi yeniden eğitime kazandırılacak

Tirebolu Lisesi yeniden eğitime kazandırılacak

 

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, “Tirebolu Lisemizin yeniden eğitim öğretime kazandırılması için Tirebolu Belediyesi olarak her daim desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Takır, yaptığı açıklamada, Tirebolu Lisesinin önümüzdeki eğitim öğretim yılı hazırlıkları için devam eden bakım onarım çalışmaları ve mevcut durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Erim Yaman, iş insanı Mustafa Aras ve öğretmenlerle bir araya geldiklerini belirtti.

 

Tirebolu Belediyesi lisenin eğitime kazandırılması için gereken desteği vereceklerini aktaran takır, “Lisede devam eden çalışmalar için ilgili arkadaşlarımıza gerekli bilgi ve talimatları iletip, sayın ilçe kaymakamımız, ilçe milli eğitim müdürümüz, belediye meclis üyemiz, sayın Mustafa Aras ve kıymetli hocalarımızla görüş alışverişinde bulunduk. Tirebolu Lisemizin yeniden eğitim öğretime kazandırılması için Tirebolu Belediyesi olarak her daim desteğimizi sürdüreceğimizi belirtiyor, lisemizin bakım ve onarımında emeği ve çabası olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.