Takır’dan ikametgah çağrısı

Takır’dan ikametgah çağrısı

Takır’dan ikametgah çağrısı

 

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, ilçe halkına çağrıda bulunarak ikametgahlarını ilçedeki adreslerine aldırmalarını istedi.

                 

Takır, yaptığı açıklamada, son iki yılda sürdürdükleri ikametgah çalışmaları sonucunda Tirebolu’nun 2022 yılı içiresinde doğalgaz yatırım programı kapsamına alındığını belirtti.

 

İlçeye yapılacak yatırımlardan azami şekilde faydalanmak için vatandaşlardan ikametgahlarını ilçede bulundukları adrese aldırmalarını isteyen Takır, şu çağrıyı yaptı:

 

“2019 ve 2020 yıllarında gerçekleştirilen, siz kıymetli hemşerilerimizin de katılımları ile sürdürdüğümüz ikametgah çalışmaları neticesinde ilçemiz 2022 yılı içerisinde doğalgaz programı yatırım kapsamına alınmıştır. Bu kıymetli enerji yatırımının yanında ilçemizde ekonomik ömrünü tamamlamış ve zamanla tahrip olmuş, su kaçaklarına sebebiyet veren su hatlarımızdaki sorunların giderilmesi ve turizm, eğitim, sağlık, enerji gibi bir çok yatırım imkanı nüfus eksenli destekleme programlarının devreye girmesi ile mümkün olmaktadır.

Değerli hemşehrilerimizden ricamız birçok yatırım imkanından Tirebolu halkı olarak faydalanabilmemiz adına adrese dayalı sistemde ikametgahlarını ilçemizde bulundukları adrese almaları yönündedir. İkametgahını Tirebolu’ya al geleceğine sahip çık. Kazanan Tirebolu halkı olsun.”