Tatlı’dan Tirebolu’ya bayram ziyareti

Tatlı’dan Tirebolu’ya bayram ziyareti

Tatlı’dan Tirebolu’ya bayram ziyareti

 

Ak Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı; Kurban Bayramı nedeniyle ilçe teşkilatları, esnaflar ve vatandaşlarla biraraya geldi.

 

Bayramın ilk gününü merkez ilçe teşkilatlarıyla geçiren tatlı, diğer günlerde, Dereli, Yağlıdere, Espiye, Tirebolu, Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçe teşkilatlarıyla buluşup, bayramlaşma törenlerine katılan Tatlı, bayramı teşkilat mensupları ve vatandaşlarla geçirdi.

 

Pandeminin etkisiyle eski bayram coşkusundan uzak kaldıklarını ama bu Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek yine iç içe ve bir arada geçiriyoruz diye belirtti.

 

Teşkilat ve hemşehrileriyle yüz yüze sohbet etmenin bayramın heyecanını farklı kıldığını belirten İl Başkanı Tatlı, “Kötü günler geride kaldı. Allah’ım ülkemizi ve dünyayı bu tür sağlık sorunlarından korusun” dedi.

 

Tatlı, bayram ziyaretleriyle ilgili şunları kaydetti:

 

“Bayramları umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar, yaşamımızı zenginleştirme ve renklendirmenin yanı sıra, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesiledir.

 

Bayram ziyaretlerimiz ve programlarımız çok verimli ve heyecanlı geçti. Sokak sokak gezdik, esnafımızla, hemşehrilerimizle selamlaştık. Çok büyük ve güzel bir aileyiz. Rabbim bizi birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara eriştirsin inşallah.”