Şehit annelerine anlamlı ziyaret

Şehit annelerine anlamlı ziyaret

Tirebolu’da Anneler Günü bu yıl değişik etkinliklerle kutlanırken; İlçe Kaymakamlığı şehit annelerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı da 100 yaşını aşmış annelere ziyaretlerde bulundu. Bunlardan Kaymakam Salih Yüce’nin, şehit annelerine yaptığı ziyaretler en anlamlısı oldu.

Bu yılki Anneler Günü dolayısıyla Kaymakam Yüce, beraberinde öğretmen eşi Mina Yüce ve Vakıf Müdürü Serdar Budakoğlu olduğu halde, 5 şehit annesine ayrı ayrı ziyarette bulunarak, şehit annelerine çeşitli hediyeler verip onların gönüllerini aldı. Önce köy ziyaretlerini gerçekleştiren Kaymakam Yüce ve beraberindekiler; şehit anneleri olan Örenkaya Köyünde Huriye Kır’ı, Kuskunlu Köyünde Naciye Kirman’ı ve Yılgın Köyünde de Hava Aydın’ı evlerinde ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladılar ve kendilerine hediyeler verdiler.

Köy ziyaretlerini bitirdikten sonra mahallelerdeki şehit annelerini de ziyaret eden Kaymakam Yüce ve eşi Mina Yüce, ilçenin İstiklal Mahallesinde Kader Doymuş’u ve Demirci Mahallesinde Kerime Doboğlu’nu da ziyaret ederek, kendilerine sağlıklı uzun ömürler dilediler. Şehit annelerini ziyaretleri esnasında sosyal mesafe kuralına azami titizlik gösteren Kaymakam Yüce ve eşi, tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutladıklarını kaydederek, annelerin dünyanın en kutsal varlıkları olduğunu ifade ettiler.