Saruhan Bolat'ın adı yaşatılıyor

Saruhan Bolat'ın adı yaşatılıyor

Saruhan Bolat'ın adı yaşatılıyor

 

Giresunspor’un altyapısında yetişen, Kahramanmaraş’taki deprem felaketinde hayatını kaybeden Saruhan Bolat’ın adını yaşatılıyor.

 

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Saruhan Bolat’ın adını yaşatmak için Başkan Hakan Karaahmet’in talimatı ve yönetim kurulunun kararı ile altyapı tesislerine 'Giresunspor Saruhan Bolat Gençlik Geliştirme Programı Sosyal Tesisleri' adı verildiği aktarılarak, “Bu vesileyle Saruhan Bolat’a ve deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

Bilindiği üzere, aslen Yağlıdere ilçesinden olan ve Vali Enver Ünlü'nün talimatıyla Yağlıdere İlçe Stadı'nın ismi Saruhan Bolat İlçe Stadı olarak değiştirilmişti.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklal Spor'un futbolcusu Saruhan Bolat, depremde hayatını kaybetmiş, 23 yaşındaki Bolat'ın cenazesi, 10 Şubat Cuma günü memleketi Yağlıdere ilçesinde toprağa verilmişti.