Nazım Elmas, aday adaylığını açıkladı

Nazım Elmas, aday adaylığını açıkladı

Nazım Elmas, aday adaylığını açıkladı

 

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nazım Elmas, Adalet ve Kalkınma Partisinden Giresun Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Elmas, yaptığı toplantıda, "14 Mayıs seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kısa bir süre önce ülkemiz asrın depremini yaşadı. Hep beraber deprem bölgesine seferber olduk. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Planlanmış bir seçim var önümüzde. Demokrasinin gereği seçimlerde bir bayrak yarışı daha başlayacak. Bu zamana kadar yapılanlara yenilerini ekleme görüşü soruluyor. Ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma fikrine taraftar aranıyor. Bağımsız ve şahsiyetli duruşun artırılarak sürdürülmesi insanımızın önüne getiriliyor. Neye layık ise öylece idare edileceği gerçeği hatırlatılıyor. Tercihine göre Türkiye yüzyılını kurmak teklif ediliyor. Ülkesine ve kazanımlarına sahip çıkması gereği söyleniyor. Bu zamana kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde daha güçlü bir Türkiye sevdası ile çalışıp taşı taş üstüne koyanlara, Türkiye’ye ve ilimize yatırım yapanlara, hizmet edenlere minnettarız. Bu yarış seçim süreciyle yeniden gündeme geliyor. Ülkeye hizmet heyecanı gelişerek devam ediyor.

Bayrak yarışına katılan aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.  14 Mayıs 2023 seçimlerinin milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle selam ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

4 yıl milli eğitim müdürlüğü yaptığını belirten Elmas, 30 yıldır Giresun Üniversitesinde çalıştığını sözlerine ekledi.

 

Elmas, toplantının ardından Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’a başvuru dosyasını verdi.