Müftülükten, kitap okuma etkinliği

Müftülükten, kitap okuma etkinliği

Müftülükten, kitap okuma etkinliği

 

 

Tirebolu İlçe Müftülüğünün, camilerde görev yapan din görevlilerine yönelik “Kitap Okuma Etkinliği” sürerken; söz konusu etkinliğin 7’nci etabı, geçtiğimiz günlerde ilçe merkezindeki Yeniköy Mahallesi Camii’nde başlatıldı.

 

İlçe Müftüsü İdris Başkıran ve Şube Müdürü Mustafa Kaş’ın önderliğinde gerçekleştirilen etkinliğin 7’nci etabına merkez mahallelerinden Cintaşı, Gülbahçe, İstiklal ve Hamam mahalleleriyle ev sahibi Yeniköy Mahallesi Camilerinde görev yapan din görevlileri katıldı.

 

Yeniköy Mahallesi Camii’nde başlatılan etkinlikte “Hadislere Gerek Yok Söylemi” adlı kitabın analizi yapıldı. İlçe müftülüğü yetkilileri ve katılımcı din görevlileri, söz konusu kitap üzerinde görüşlerini sunarak, birbirleriyle karşılıklı bilgi alış-verişinde bulundular.

 

Müftü İdris Başkıran, bu tür etkinliklerin çok yararlı geçtiğini belirtirken; “Kitap Okuyorum” adlı etkinliğin, ilçede görev yapan din görevlilerinin kendi aralarında kaynaşmasına ve dayanışmasına da önemli katkıda bulunduğunu kaydederek, sürecin devam edeceğini sözlerine ekledi.