Mavi-Beyazlılarda U-12 takımıda sezonu kupayla tamamladılar

Mavi-Beyazlılarda U-12 takımıda sezonu kupayla tamamladılar

Giresunspor’a şanssız mağlup oldular

Giresun’daki altyapı liglerinin hemen hemen hepsine katılan ve başarılı sonuçlar alan Tireboluspor, finale kadar geldiği U 12 Liginde güçlü rakibi Giresunspor’a yenilerek, il ikincisi oldu. Final maçını Giresun Bölgesi hakemlerinden Murat Başar Arslan yönetti.

U 12 Ligine dahil final maçı 15 Haziran Cumartesi günü Giresun Merkez 75. Yıl Stadı’nda Giresunspor ile Tireboluspor takımları arasında oynandı. Antrenör İbrahim Keskin nezaretindeki Mavi-Beyazlı Miniklerimiz, golle başladıkları mücadelenin sonunu getiremediler ve sahadan 6-2’lik skorla mağlup ayrıldılar. Giresun’daki karşılaşmanın daha 1’nci dakikasında Muhammed Eren’in golüyle 1-0 öne geçen Mavi-Beyazlı Minikler, daha sonra üst üste yedikleri hatalı gollerle ilk yarıyı 3-1 yenik kapadılar.

Giresunspor ile oynadığı final maçına, “Mehmet – Hamza, Furkan, Arda, İbrahim, M. Eren, Berkant ve Arda Tuncay”dan oluşan kadroyla çıkan Tirebolu U 12 Takımı, ikinci yarıda rakibinden 3 gol daha yerken, sadece M. Eren ile bir gol bulabildi ve böylece sahadan 6-2 mağlup ayrılarak, il ikincisi oldu. Maçtan sonra ASKF Başkanı Sinan Işık ve yöneticiler, şampiyon takıma ve il ikincisi olan Tireboluspor’a kupa ve madalya verdiler. Tireboluspor’da kupa törenine eski Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak ile kulüp başkanı Adem Kemal’de katıldı.