KARABIÇAK TİREBOLU İÇİN ÇALIŞIYOR

KARABIÇAK TİREBOLU İÇİN ÇALIŞIYOR

“2014 yerel seçimlerinden önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz vaatlerimizin yüzde 85’ini hayata geçirdik ve çalışmalarımız tüm hızıyla Tirebolu için devam ediyor”

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, “Görev süremiz içinde yaklaşık 100 milyon lira maliyetli projeleri ilçemize kazandırdık. Şuan çalışmaları devam etmekte olan projelerimizi yerinde inceleyerek en kısa sürede hizmete geçirmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Başkan Karabıçak, ilçenin dört bir yanında projelerin hayat bulmaya devam ettiğini ifade etti.

“İlçemizde 20 milyon lira yatırım ile gerçekleştirdiğimiz ilk planlı kanalizasyon projemize entegre olarak çalışmalarına devam ettiğimiz ‘Deniz Derin Deşarj’ projemizin çalışmaları tesis alanı olan Körliman Mahallesi Harşıt Vadisi yanında devam ediyor” diyen Karabıçak, “8 milyon lira yatırım bedeline sahip projemiz tamamlandığında kanalizasyon atıkları kıyadan 2 kilometre uzağına pompalanmış olacak ve entegre tesisinin bulunduğu alan etrafına rahatsız edici hiçbir koku yayılmayacaktır. Yapılan çalışma ile daha temiz bir çevreye ve sahile kavuşmayı planlıyoruz” diye belirtti.

Körliman Mahallesindeki Şehit Hüseyin Avni Alpaslan İlk ve Ortaokulunun derslik sayısının artması sözlerini de yerine getirdiklerini ayrıca okula ek derslik yapacaklarını söyleyen Başkan Karabıçak, diğer çalışmalarla ilgili şunları kaydetti:

“Yeniköy Mahallemiz sınırlarında kalan Derebaşı şelalemizin çevre düzenleme ve sosyal yaşam alanları arasında dahil etme projemizde tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 5 milyon lira maliyetli projemiz tamamlandığında tüm mevsimlere göre göz kamaştırıcı güzelliğiyle ziyaretçilerini büyülemeye devam edecektir.

Yaklaşık 1 ay önce çalışmalarına başlamış olduğumuz ‘Soğuk Hava Deposu’ projemiz de devam ediyor. 3 milyon lira yatırım bedeli ile bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde devam eden çalışmalar tamamlandığında yaş sebze, meyve, balık ve kırmızı etin saklanabileceği bölgemizin sayılı soğuk hava deposu arasına girecek modern bir yapıya daha kavuşmuş olacağız.

Kurban Bayramından önce 2,5 milyon lira yatırım bedeliyle hizmete aldığımız ‘Canlı Hayvan Pazarı’nın yanı başında çalışmaları devam eden mezbahane projemiz açılışına gün sayıyor. 2,5 milyon lira yatırım bedeline sahip projemiz, bölgemizin en modern mezbahane olma özelliğine sahip.”

Başkan Karabıçak, “Tüm gayemiz halkımıza hizmet anlayışı ile çalışmak ve bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her gün halkımız ile iç içeyiz, vatandaşlarımızı acılı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor, her daim gönüllerinde olmaya gayret gösteriyoruz” vurgusunu yaptı.