Kaplan: Son dakika golü üzdü

Kaplan: Son dakika golü üzdü

Kaplan: Son dakika golü üzdü

Giresunspor’un teknik direktörü Mustafa Kaplan, “Son dakikada yemiş olduğumuz gol neticesinde sahadan mağlup ayrıldık. Bu durum tabi ki bizim için üzücü” ifadelerini kullandı.

Kaplan, 1-0 mağlup oldukları Bodrum FK maçının ardından yaptığı açıklamada, oyuncularının verdiği mücadeleden dolayı mutlu, son dakikada yedikleri golle sahadan mağlup ayrıldıkları için de üzgün olduklarını söyledi.

Maçın genelinde hak ettikleri 1 puan olduğunu ancak son dakika golüyle sahadan mağlup ayrıldıklarını dile getiren Kaplan, şu ifadelerde bulundu:

“Karşımızda tecrübeli bir takım olduğunu da biliyorduk. Oyuncularımızla da bunu paylaşmıştık. Özellikle üçüncü bölgede üretkenliğimiz azdı ancak takım savunmasına baktığımız zaman iyi bir mücadele verdik. Önde top tutamamamız ve pozisyon üretemememiz bizim adımıza sıkıntı oldu. Eğer 11’e 11 kalmış olsaydık 1 puan alabilir veya kazanabilirdik. 10’a 11 kalmış olmamıza rağmen sahada iyi bir mücadele vardı. Sonuç olarak son dakikada yemiş olduğumuz gol neticesinde sahadan mağlup ayrıldık. Bu durum tabi ki bizim için üzücü.

Biz Giresunspor olarak destek oyuncularımızın alt yapıdan gelmesi hamlelerimizde ürkek bir tutum sergilemememize sebep oldu. Değişiklik haklarımız vardı ancak sahaya girecek arkadaşlarımızın ilk kez oynayacak olmaları bize sıkıntı yaratacağını düşündük. Bundan dolayı da değişikliklerimizi geç yaptık.

Kısacası alabileceğimiz hak ettiğimiz 1 puan, iyi bir mücadele iyi savaşan bir oyuncu gurubu ile sahadaydık ama bize yakışmayacak bir son dakika golü yedik ve istediğimiz sonucu alamadık. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha da iyi oluruz” ifadelerini kullandı