“Hakem Kol, futbol adaletini gölgede bıraktı”

“Hakem Kol, futbol adaletini gölgede bıraktı”

“Hakem Kol, futbol adaletini gölgede bıraktı”

 

 

Giresunspor yönetimi, 1-1 sona eren Adana Demirspor maçının ardından bir açıklama yayımlayarak müsabakanın hakeminin net penaltılarını vermeyerek, skora direkt etki edip, futbol ruhunu ve adaletini gölgede bıraktığını belirtti.

 

Bitexen Giresunspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Adana Demirspor ile oynadığımız son derece çekişmeli ve futbolun ön planda olduğu karşılaşmada, net penaltımızda dahi cesaretli davranmayıp VAR'dan penaltımızı veren, olmayan korner pozisyonunda korner verip golü yememize neden olan, futbolcumuz Sergio'nun ceza sahası içinde rakibin müdahalesinde yerde kaldığı pozisyona devam diyen hakem ve yardımcıları skora direkt etki ederek futbol ruhunu ve adaletini gölgede bırakmışlardır. Bu akşam da gördük ki Giresunspor'un büyük Giresunspor taraftarından başka dostu yoktur. Takımımızın sahada verdiği onurlu mücadelenin yanı sıra masa başında da aynı mücadeleyi vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Unutulmamalıdır ki Giresunspor büyük bir camiadır.”

 

Bu arada Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet de, haksızlığa karşı tüm güçleri ile mücadele edeceklerini dile getirdi.

 

Karaahmet, yaptığı açıklamada, “Sadece topun peşinde değil, bir şehrin hayallerinin peşinde koşan savaşçılarımızı bir kez daha izledik. Alkışladık. Maç bitti. Şimdi hayallerimize çelme takmak isteyenler için karşı mücadelemiz en üst seviyede devam edecektir. Hatayı kabul edebiliriz ama yapılan haksızlığa karşı tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” diyerek tepkisini dile getirdi.