Giresunspor 1 puana razı oldu 2-2

Giresunspor 1 puana razı oldu 2-2

Giresunspor 1 puana razı oldu

2-2

 

 

Spor Toto Süper Ligin 31’inci haftadaki maçını kendi saha ve seyircisi önünde Demir Grup Sivasspor ile yapan GZT Giresunspor, kötü başladığı ve 2-0 geriye düştüğü önemli mücadeleden ikinci yarıda üst üste bulduğu gollerle 2-2 berabere ayrılırken, 1 puana razı oldu.

 

Giresun’a en az bir puan için gelen ve defans ağırlıklı bir oyun sergileyen konuk ekip Sivasspor, ilk 35 dakikası karşılıklı ataklarla geçen maçın 39’uncu dakikasında Giresunspor kalecisi ve defansının hatasını Kayode ile iyi değerlendirdi ve bu oyuncunun golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra Sivasspor, Gradel ile kazandığı golle soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle girmeyi başardı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında biraz toparlanan ve maçı çevirmek için hamleler yapan Giresunspor, 73’üncü dakikada Umut Nayir’in golüyle umutlanırken; aynı oyuncu 79’uncu dakikada Diabate’nin asistinde ikinci golü de attı ve skor 2-2 oldu. Beraberliğin getirdiği moralle son dakikalarda galibiyet golü için saldıran ev sahibi ekipte oyuna sonradan giren Balde ile bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince, beraberliğe razı oldu ve bu önemli mücadeleden 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

 

Sivas beraberliği ile puanını 36’ya çıkaran ve klasmandaki yeri değişmeyen Giresunspor, 32’nci haftada deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor ile oynayacak.

 

Stat: Çotanak Spor Kompleksi

Hakemler: Arda Kardeşler, Samet Çiçek, Murat Tuğberk Curbay

 

GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Hayrullah, Diarra, Perez, Aziz Behich, Traore, Flavio (Dk. 76 Balde), Diabate, Chiquinho, Muhammed (Dk. 60 Suleymanov), Umut Nayir

 

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal, Erdoğan, Goutas, Caner, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan (Dk. 78 Cofie), Ulvestad, Fajr (Dk. 65 Kerem), Gradel (Dk. 86 Sefa), Yatabare, Kayode (Dk. 46 Henrique)

 

Goller: Dk. 39 Kayode, Dk. 44 Gradel (Sivasspor), Dk. 73 ve 79 Umut Nayir (Giresunspor)

 

Sarı kart: Erdoğan (Demir Grup Sivasspor)