Giresun Fındık Satış Kooperatifinde Yurt yeniden başkan

Giresun Fındık Satış Kooperatifinde Yurt yeniden başkan

Giresun Fındık Satış Kooperatifinde Yurt yeniden başkan

 

 

Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifinin 2020-2022 iş yıllarını kapsayan Olağan Genel Kurulu, EFİT’te yapıldı. Genel kurula Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve Genel Müdür Vekili Turgay Çakmak da katıldı.

 

Divan başkanlığını Fiskobirlik Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kumaş’ın yaptığı genel kurulda, kooperatif yönetim kurulu ve birlik delege seçimleri gerçekleştirildi. Kooperatif Başkanı Fuat Yurt’un yeniden başkan seçildiği kurulda, birlik delegeliklerine Murat Kumaş, Fuat Yurt, İbrahim Usta ve Metin Bay, yönetim kurulu ise Metin Bay, Şahin Özdem ve Hüseyin Öztürk’ten oluştu.

 

Genel kurulda konuşan Fiskobirlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifi Birlik Delegesi Murat Kumaş, “İnşallah bu dönemde daha güzel çalışmalara imza atacağız. Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi Bayraktar’ın genel kurulumuza katılması da bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın başkanımızın önderliğinde yapmış olduğumuz yeni yatırımlar ve projelerimizle birlikte birliğimizi ve kooperatifimizi daha ileri götürmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

YURT: “KOOPERATİFİMİZİ DAHA GÜZEL YERLERE TAŞIYACAĞIZ”

 

Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Yurt ise şunları belirtti:

 

“Genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi Bayraktar ve tüm ortak üreticilerimize teşekkür ediyorum. Katılımın ve ilginin yoğun olması bizleri fazlasıyla mutlu etti. İnşallah ortak üreticilerimizle birlikte birliğimizi ve kooperatifimizi daha güzel yerlere taşıyacağız. Bu vesileyle Kooperatifimizde bugüne kadar görev yapmış ve yeni görev alan yöneticilerimize ve tüm emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.”